Tămâie

Tămâie naturală de la Sfântul Munte Athos, de la Sfânta Mănăstire Vatoped – 20 de arome unice, de cea mai bună calitate.

Știm că lui Dumnezeu trebuie să-i dăm tot ce avem de preț și să–L cinstim după cum se cuvine ca pe Adevăratul și Singurul nostru Dumnezeu. Se spune de asemenea că omul sfințește locul. Îl sfințește prin viața sa cât și prin faptele sale bune. Sfinții Părinți ne îndeamnă să sfințim în chip văzut și locul în care trăim prin arderi de tămâie cu miros de bună mireasmă ca semn al credinței și ca prinos de mulțumire adusă Domnului pentru toate darurile Sale și mai ales, pentru cel mai de preț dar, cel al vieții.

Tămâia se poate folosi în căminul nostru, locul unde muncim și ne desfășurăm activitatea noastră de zi cu zi și desigur în biserică, locul unde se aduce adevărată și dreaptă închinare Domnului. Un dar mare pe care un creștin îl poate dărui bisericii de enorie cât și preotului slujitor. Această tămâie naturală din Sfântul Munte Athos, Mănăstirea Vatoped, cu 22 de arome deosebite, este cunoscută ca tămaia de cea mai bună calitate, cu arome unice.