INTOARCEREA LA HRISTOS DE IOAN IANOLIDE

Prețul inițial a fost: 45,00 lei.Prețul curent este: 35,00 lei.

IOAN IANOLIDE ÎNTOARCEREA LA HRISTOS
Editura Bonifaciu
Vă anunțăm cu bucurie că a ieșit de sub tipar, la împlinirea a 40 de ani de la scrierea acestor minunate mărturii, ediția omagială a volumului „Întoarcerea la Hristos” de Ioan Ianolide, apărută în condiții grafice deosebite.
Recomandăm ca acest volum să fie în casele tuturor celor care-și doresc să iasă măcar pentru o vreme din mlaștina acestei vieți și să urce spre Soarele Dreptății, spre Răsăritul cel de Sus care este Hristos, și ale tuturor iubitorilor mărturisitorilor din temnițele comuniste.

În curând, ediții noi și pentru volumele ”Deținutul Profet” și ”Testamentul unui nebun” de același autor.

”Din tot ce s-a scris despre închisori, din toată investigaţia psihologică a atâtor autori, toţi înzestraţi cu duhul mărturisitor, cartea aceasta este cea mai adânc duhovnicească, cea mai pătrunzătoare, cea mai în măsură să înţeleagă împreună cu toţi sfinţii ce este lăţimea și lungimea, adâncimea și înălţimea, să cunoască iubirea lui Hristos cea mai presus de cunoaștere și să se umple de toată plinătatea lui Dumnezeu (cf. Efeseni 3, 18-19).

Dacă ai îndoieli asupra mântuirii, asupra jertfei sau asupra biruirii vrăjmașului văzut și nevăzut prin puterea credinţei și a rugăciunii, dacă te îndoiești de iubirea lui Hristos și de eficienţa pocăinţei, această carte, acest document duhovnicesc, te va convinge.

IOAN IANOLIDE ÎNTOARCEREA LA HRISTOS
Cititorul care se va apleca asupra acestei cărţi nu o va sfârși fără a fi măcar cutremurat, dacă nu întors spre credinţă, căci viaţa lui Valeriu Gafencu și a celorlalţi ca el este un model moral și o scară de suire spre cele înalte, o chemare stăruitoare de a ieși măcar pentru o vreme din mlaștina acestei vieţi și de a urca spre Soarele Dreptăţii, spre Răsăritul cel de Sus, Care este Hristos.

Preot Gheorghe Calciu-Dumitreasa

Alte cărți de Ioan Ianolide: Detinul Profet și Testamentul unui nebun