SFINTII TARI MUCENICI ROMANOV, CAND PIETRELE VORBESC

55,00 lei

SFINȚII ȚARI MUCENICI ROMANOV, CÂND PIETRELE VORBESC
Autor: Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul Mesa-Potamou, Cipru
Anul apariției: 2021
Format: 16 x 24 cm
Număr pagini: 512
Fotografii: 85 fotografii color
Traducere: Mădălina Rezinc
Ediție îngrijită la: Mănăstirea Diaconești

Fotografiile sunt preluate din Arhivele Statului Rus și din colecții private și au fost colorizate de graficiana Olga Shirnina în colaborare cu experți în cromatica uniformelor militare.

Cartea are la bază scrisori, mărturii, jurnale, memorii și alte texte esențiale și nepublicate până acum, care prezintă o biografie unică și obiectivă a țarului Nicolae al II-lea și a familiei sale. Un portret plin de viață al Țarilor Mucenici reiese din scrierile lor personale și din ale celor care au trăit foarte aproape de ei. Fiind întemeiată strict pe izvoare primare, cartea scoate la lumină și multe fapte necunoscute și nedezvăluite, care demonstrează că multe adevăruri cu privire la viața și martiriul Țarilor Mucenici rămân trecute sub tăcere sau denaturate până astăzi. Între istoricii care au lucrat la proiect se numără și Nicholas B.A. Nicholson, Helen Azar și Helen Rappaport, toți specialiști de renume în istoria familiei Romanov.

„Curând va veni primăvara să ne încălzească inimile. Mai întâi calea crucii și apoi bucurie și desfătare. Se împlinește un an de când ne-am despărțit, dar ce este timpul? Viața aici e nimic – veșnicia e totul, iar noi trebuie să ne pregătim sufletele încă de acum pentru Împărăția Cerurilor. Până la urmă, nimic nu e atât de îngrozitor și chiar de ne vor lua totul, nu ne pot lua sufletele. (…) Trăim pe pământ, dar suntem deja pe jumătate plecați în lumea cealaltă. Vedem totul în altă lumină. Pentru noi, toate au rămas în urmă, iar ce va aduce viitorul nu pot ști, doar Dumnezeu știe – ne-am predat cu totul în mâinile Lui. Cu cât suferim aici mai mult, cu atât mai bine ne va fi pe celălalt tărâm, unde ne așteaptă atât de mulți dragi nouă. Cum am putea să cerem mai mult? Pur și simplu, îi mulțumim Domnului pentru fiecare zi care se sfârșește cu bine.” Din jurnalul țarinei Alexandra

Plata se poate face ramburs sau în avans cu cardul bancar: vezi link factură!

https://www.youtube.com/watch?v=HNUV6KbxbBQ
Editura Bonifaciu

Descriere

SFINȚII ȚARI MUCENICI ROMANOVI – CÂND PIETRELE VORBESC
Editura Bonifaciu

Autor: Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul Mesa-Potamou, Cipru
Anul apariției: 2021
Format: 16 x 24 cm
Număr pagini: 512
Fotografii: 85 fotografii color
Traducere: Mădălina Rezinc
Ediție îngrijită la: Mănăstirea Diaconești