ARICELUL SI IMBELSUGATA TOAMNA, ARICELUL SI INSOTITA VARA

30,00 lei

Aventurile Aricelului continuă în celelalte două anotimpuri – vara și toamna. Peripețiile Aricelului îl vor atrage timp îndelungat pe copilul tău prin desenele frumoase și povestirea captivantă.

Ilustrațiile calde și informațiile utile despre natură și animale îi vor ghida pe cei mici în primii lor pași pe drumul științei: cum să determine anotimpul după mediul înconjurător, cum să deosebească animalele, păsările și plantele din cele patru anotimpuri, ce curiozități poți descoperi în natură.

Această nouă apariție editorială vă propune o carte cu două coperte și două povești care se întâlnesc la mijlocul volumului:
– „Aricelul și însorita vară” – Aricelul se trezește într-o zi cu mult soare și află că vara a pregătit daruri pentru toți. Ce cadouri au primit animalele și păsările și ce a decoperit eroul nostru, află împreună cu Aricelul.
– „Aricelul și îmbelșugata toamnă” – Aricelul întâmpină toamna alături de celelalte viețuitoare și descoperă ce joc a pus la cale acest anotimp. Mergi în căutare cu Aricelul meteorolog și află ce suprize ascunde toamna.

Elena Ulyeva este o autoare de cărți educative pentru copii, cu o experiență pedagogică de 20 de ani, fiind în Top-3 al autorilor cu cele mai multe publicații pentru copii din Rusia. Cărțile sale s-au vândut în peste 6 milioane de exemplare.

12 în stoc

Aricelul și îmbelșugata toamnă / Aricelul și însorita vară
Categorie de vârstă: 2-5 ani
Autor: Elena Ulyeva
Ilustrații: Daria Parkhaeva
Traducere: Cristina Bujor
Anul editării: 2022
Tip copertă: Cartonată
Nr. de pagini: 28 pagini – Aricelul și însorita vară; 28 pagini – Aricelul și îmbelșugata toamnă
2 cărți în 1: O carte cu două coperte și două povești care se întâlnesc la mijlocul volumului
ISBN: 978-9975-60-429-1