COROANA STARETULUI – VIATA SI MINUNILE SF.GAVRIIL GEORGIANUL

25,00 lei

Coroana stareţului. Viaţa şi minunile Sfântului Gavriil Georgianul
Ne-am străduit, atât cât ne-a stat în putere, să scriem viața unuia dintre cei mai înzestrați duhovnicește urmași ai lui Adam, a Cuviosului Mărturisitor, a Starețului celui Nebun pentru Hristos, cu toate că viața sa bogată este cu neputință a fi scrisă de un muritor de rând, căci numai Domnul știe totul despre ea.
Avea ochii mari și luminoși, în care strălucea dragostea, și, mai mult decât orice, vorbea despre aceasta: despre faptul că dragostea este mai presus de orice pravilă și că oamenii vremurilor din urmă se vor mântui doar prin dragoste, bunătate și smerenie.
Ca răsplată pentru credința sa cea fără de margini în Domnul, Starețul a fost învrednicit și după moarte de darul tămăduirii, ca în timpul vieții sale. Prin urmare, la mormântul său nu se sfârșește niciodată mulțimea de oameni care primesc în chip minunat tămăduire prin untdelemnul din candela sa.
Iubiți frați și surori, cu dragoste întru Hristos vă rog, nu deznădăjduiți! Rugați-vă lui Dumnezeu, cereți Starețului Gavriil și fiecăruia i se va da după a sa credință, căci Părintele Gavriil mereu însămânța și revărsa dragoste peste cei din jurul său, întărind pe oameni în credință și sporindu-le nădejdile.

Stoc epuizat

Categorie:

Coroana stareţului. Viaţa şi minunile Sfântului Gavriil Georgianul
Editură: Predania
ISBN: 978-606-8195-43-8
Domeniu: Religie
Categorie: Biografii, mărturii
Autor: Eufimia Mșvenieradze, monahie
Traducere: Pr. Mihail Damașcan;
Format: 13×20 cm
Pagini: 264
An Aparitie: 2021